Moederdag
Blijf op de hoogte en volg Dionne
15 Mei 2013 | Nepal, Kathmandu
Zondag was het Moederdag in Nederland. Dit is hier afgelopen donderdag al gevierd. De daycare was daarom gesloten.
Opzich wel fijn, want dan kon het eea doen in Thamel. Zoals mijn dvd van de sprong ophalen, site bijwerken, laatste spulletjes kopen voor de trekking en de was doen. Na de middag ben ik ook naar het huis gegaan om moederdag mee te vieren. Ik had een lekkere taart voor pushpa meegenomen. Ze had van de kinderen ook twee kadootjes gehad, heel lief.
Verder waren er zoete lekkernijen en kreeg iedereen natuurlijk een tika van Pushpa. Ik kon het me nog wel een beetje herinneren, omdat ik 3 jaar geleden ook hier was met moederdag. De kinderen zijn heel de middag druk geweest met momo's maken. Daar zijn ze dol op, maar het is een heel werk om zoveel mondjes te vullen. Ik heb het ook geleerd, maar die van mij zagen er lang niet zo mooi uit.
Na het eten ben ik terug gegaan om mijn spulletjes voor de trekking in te pakken en ik ging vroeg onder de wol, want vrijdag ging de wekker al om 5 uur voor de trekking van 4 dagen. Hierover later meer :-)
Liefs Dionne
15 Mei 2013 - 14:13
Ilse:
Wat maak je toch weer veel mee! Super gaaf! succes met je trekking! En genieten! xx -
15 Mei 2013 - 21:19
Jose:
Hoi Lieve Dionne
Gezellig die moederdag en die taart zullen ze ook allemaal wel lekker vinden dat is natuurlijk een hel traktatie voor de kinderen.
Groetjes van Jose xx -
15 Mei 2013 - 21:47
Mama:
Deze Moederdag moest ik het zonder jou doen, nou ja ook weer niet helemaal want s'nachts om 4 uur kreeg ik een sms van je waar in het kort iets in stond over je trekking hierdoor was je wel heeeel veeeel in mijn gedachte.
Volgend jaar met Moederdag moet je hier maar momo's maken.
Groetjes xx papa en mama -
16 Mei 2013 - 12:22
Thea:
Hey Dionne,
Wij zitten met smacht te wachten op jou spannend verhaal over de vier dagen in de bergen, dus toen ik Moederdag zag staan dacht ik, shit, geen bergen verhaal maar een liefdevol Moederdag verhaal en wat zal jij je moedertje gemist hebben deze dag (en zij jou). Maar oké we wachten nog even in spanning af en kijken ook uit naar jou thuiskomst.
Liefs Thea.