Het aftellen is begonnen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Dionne
11 Januari 2010 | Nederland, Waalwijk
Ondertussen begint de spanning te stijgen, ik ben er erg veel mee bezig. En natuurlijk ben ik aan het aftellen. Begin Januari nog een bijeenkomst gehad met andere vrijwilligers en bestuursleden van het weeshuis en daar heb ik natuurlijk weer een heleboel informatie over me heen gehad. Op de website staat ook al aangekondigt dat ik kom (www.langtang.nl/vrijwilligers), dus het begint al ergens op te lijken!
Volg me allemaal via de site, daar zullen straks alle spannende en minder spannende verhalen te lezen zijn!
xx Dionne
11 Januari 2010 - 20:21
Thea En Laura:
zo snel gegaan vanaf de dag dat jij wilde naar NEPAL naar die lieve kindertjes, en nu dan echt aftellen, wat zal jij daar een hartverwarming gaan creeren.
18 Januari 2010 - 18:52
Lilian:
Dionne, je bent nu echt bijna weg! Ik ga je zeker volgen op je website, en ik ga je natuurlijk heel erg missen! Maar eerst zie ik je morgen op school nog! :D
Kus Lilian -
28 Januari 2010 - 18:45
Niek:
Ik ben Niek van BS Besoyen waar u een presentatie heeft gegeven ik zou wat willen vragen:,,Waneer zet u daar de foto's van op dat zou u doen.
Niek -
06 Februari 2010 - 23:17
Thea En Laura:
nog 1 nachtje slapen ! nou... wie zal er slapen ?
en dan op weg naar schiphol om jou uit te zwaaien.
09 Februari 2010 - 22:29
Thea En Laura:
nou dionne daar ben je dan, maar wij zijn alweer aan het aftellen, veel plezier en succes.
xx t en l