De opbrengst tot 17-11 - Reisverslag uit Waalwijk, Nederland van Dionne Arendse - WaarBenJij.nu De opbrengst tot 17-11 - Reisverslag uit Waalwijk, Nederland van Dionne Arendse - WaarBenJij.nu

De opbrengst tot 17-11

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Dionne

17 November 2009 | Nederland, Waalwijk

Mijn laatste actie om geld in te zamelen was in Samarja, het bejaardenhuis waar ik werk. Hier heb ik een bingo gehouden voor de bewoners. Natuurlijk heb ik zelf voor leuke prijzen gezorgd, het was erg geslaagd ! (zie foto's)
De totale opbrengst is op dit moment €1100, waarvan €700 opgehaald is door de 80 vd langstraat ! Van het totale bedrag gaat 25% naar het weeshuis dit zal besteed worden aan de studie van de kinderen. Per dag kost het €12 om alle kinderen van het langtang children home naar school te laten gaan. Met mijn bijdrage word er voor gezorgd dat de kinderen al 23 dagen naar school toe kunnen. En ik hoop natuurlijk nog veel meer geld op te halen.
Op dit moment ben ik druk bezig met mijn studie, ik besef dat het niet lang meer duurt voordat ik richting Nepal vertrek. Hoe dichter het bij komt hoe spannender het begint te worden!

Liefs Dionne.

• 18 November 2009 - 10:27

Kelly:

Hee Dionne!

Doe je goed dat geld ophalen. Ik probeer het ook maar het lukt niet zo goed:$ Ik zou nu ook wel willen dat ik eerder kon vertrekken naar Nepal heb er echt al super veel zin in! papa en mijn broer komen ook 2 weken naar Nepal als ik er zit. Ze kunnen alleen niet in het huis overnachten:P

xx

• 14 December 2009 - 19:38

Guanita:

Goed bezig Dionne.. toppie!!

• 03 Januari 2010 - 23:13

Thea:

O het gaat nu echt korten, wat een spanning voor je,en voor iedereen om je heen, zucht.