Gelukkig 2067
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Dionne
14 April 2010 | Nepal, Kathmandu
De kinderen hebben bij hun diner geitenvlees gekregen, iets heel aparts in Nepal. Ze hebben er lekker van genoten. Daarna was het tijd om met hen swingend het jaar uit te gaan. Ook de vader en broer van Kelly waren er en die hebben ook goed mee gedaan. We weten natuurlijk al dat de kinderen goed kunnen dansen, maar telkens weer geniet ik ervan. Europese muziek, Nepalese muziek en deze avond zelfs Nederlandse muziek. Breakdance, stijldansen en lekker gek doen. Het was gezellig. Kelly en ik hebben ook nog een keer de chacha slide met ze gedaan, dit had Kelly al eerder aan ze geleerd en dat was een groot succes. De kinderen blijven niet op tot 12.00uur (eigenlijk bijna niemand) dus dat werd gewoon op normale tijd naar bed toe. Voor ons de gelegenheid om nieuwjaar lekker in Thamel te gaan vieren bij, wat je inmiddels wel onze vaste club kan noemen, de fire club. Samen met Kelly haar broer en haar vader zijn we hier naar toe gegaan. In Thamel zelf was het erg druk en in de disco ook drukker dan normaal, alles was dus meer op deze avond zelfs de prijzen van het drinken! Ik zal straks in Nederland alles wel duur vinden. Het was een gezellige avond, al is het gebruikelijke gekus en geknuffel niet iets wat ze hier in Nepal doen.
De volgende dag natuurlijk vrolijk naar huis en HAPPY NEWYEAR :D naar alle kinderen geroepen. Verder was ook dit een speciale dag, het was vandaag namelijk mothersday, dat kennen we in Nederland natuurlijk ook. Er kwam al een groepje kinderen naar mij toe of dat ze wat geld mochten lenen om iets te kopen voor Pushpa, dit krijg ik later terug van koen. In de avond rond 7uur werden alle kinderen naar boven geroepen en kregen ze een tika, deze keer met rijst erin (vraag me niet hoe het blijft zitten), van Pushpa. Dit was om hun te zegenen en geluk te wensen. Ook wij kregen er allemaal een. Daarna was het tijd voor het belangrijkste van de avond het kadootje, ook een aantal kinderen hadden zelf tekeningen of kaarten gemaakt voor Pushpa. Vervolgens ging iedereen braaf aan tafel zitten om te genieten van sugarballs, jaa heeel erg zoet! Ik heb ze stiekem bij iemand anders in het bakje gedaan, wat diegene natuurlijk geen probleem vond. Maar de kinderen vonden het lekker en dat is het belangrijkste!
Namaste xx Dionne
14 April 2010 - 17:44
Mama:
gelukkig 2067 voor ierdeeen in het huis! als het goed is maak jij dit nog een keer mee in je leven om oud en nieuw te vieren van 2066 naar 2067 bijzonder hoor.
doeii xx
14 April 2010 - 19:23
Jose:
Hoi Lieve Dionne wat leuk om op een andere manier oud en nieuw te vieren en als het goed is ga jij nog wel een keer 2067 mee maken je kunt dan zeggen dat heb ik al een keer mee gemaakt apart hoor.
Nog Veel Plezier groetjes en kus van Jose -
15 April 2010 - 07:30
Marcel:
Hoi Dionne,
Ik vind het superleuk om je website te lezen. Wow, wat maak je ongelooflijk veel mee. Ik hoop dat alles prima met je gaat. Ik zie dat je trip er al weer bijna op zit. Ik vind de foto's die je bij je verhalen hebt geplaatst prachtig. Ik ben benieuwd naar je verhalen als je weer terug in Waalwijk bent. Kom maar een keer langs op Besoyen. En als je nog wat muntjes overhoudt, dan weet je wie je er blij mee kunt maken :)
Marcel -
15 April 2010 - 11:59
Jolanda:
wat gezellig allemaal
nog een paar gezellige dagen.
Wat zal het zwaar voor jou worden het afscheid
je hebt daar zoveel meegemaakt en een hechte band met iedereen opgebouwd.
tot volgende week.
Gr. van de overkant
(het is stil aan de overkant zonder jou) -
15 April 2010 - 13:39
Wim Ineke:
2066 als je terug komt ga je ook terug in de tijd,lijkt me vreemd hoe komen ze aan die jaartelling maar dat vertel je maar als je thuis bent nog een fijne tijd daar al gaat het wel korten nu -
15 April 2010 - 16:24
Niels:
Schatje! Apart dat het daar nu al 2067 is haha, maar wel leuk dat je dat meemaakt. Geniet er nog maar even van want na het weekend zit het er al op he. Ben blij als je weer terug bent! Xx -
15 April 2010 - 18:23
Daimen:
Hoi lieve dione van me :clap:
het is weer een leuk verhaal. en dat je daar niet hoeft te kussen hé :party:
van je neefje Daimen:up:
p.s. ik heb geschreven dat ik een eigen website heb je kan hem opzoeken via www.kindertent.nl/hotwheel2 -
15 April 2010 - 18:25
Daimen:
soms zijn er een paar dingen mislukt met de smiles codes. razz -
15 April 2010 - 19:09
Lia:
Jullie blijven feesten daar. Wel gezellig natuurlijk. Nog een paar dagen en je kunt je koffers weer pakken. Best snel gegaan. Het zal weer wennen worden voor je, zonder al die kindertjes. Tot dinsdag. -
15 April 2010 - 19:23
Koos:
Dionne je hebt een hele leuke site opgebouwd er is veel te lezen en veel
van te leren.En na een moeilijke start heb je je draai daar toch nog gevonden en nu het erg leuk wordt en gezellig komt er bijna weer die dag dat naar huis gaat.En dit zal ook wel weer moeilijk afscheid nemen zijn.Maar er zijn er een paar die dat niet erg vinden hier in Nederland.Die kijken er naar uit naar je thuiskomst.Maar geniet nog van de dagen dat je daar bent.
Ik neem me petje voor je af dat je dit gedaan hebt.
Groeten koos -
16 April 2010 - 11:10
Jetje:
Hoi Dionne wij wilde je een goede reis toewensen. Geniet er nog maar van het is al kort dag.Je zult de straks kids wel missen. Zoals we kunnen zien heb je het ongelofelijk naar je zin gehad. Maar het is ook een mooi land en fantastise mensen .Doe de groete aan iedereen.Tot ziens en hoors in Nederland. Daar verheugen wij ons nu al op. Lieve groetjes Piet en Jetje.XXXXXXXXXXX -
16 April 2010 - 17:52
Jolinde :
Hey meis,
Op de foto's ziet het er gezellig uit zeg!:) Geniet nog van je weekend! Ga je nog iets speciaals doen voor je afscheid?
Goeie reis en zie je in NL..
Xxxxxx -
17 April 2010 - 18:02
Antoine Brok:
Hoi Dionne nou het zit er weer bijna op jôh je hebt er zo naar uit gekeken en nou sta je weer bijna in Nederland.
Maar je hebt in ieder geval een grootse prestatie neer gezet en ik denk een hele mooie ervaring mee gemaakt.
Ja ik neem echt mijn petje af voor jou hoor knap gedaan !!!!!!!!!!!!
Verder nog een prettige reis naar Nederland .
IK zie je nog wel een keertje bij opa